Ska ni ordna Företagsevent, Fest eller Teamaktivitet? Kontakta unBooze!

Ska ni ordna ett evenemang, jul- eller sommarfest, kanske en AW på arbetsplatsen och behöver hjälp med drycker för tillställningen? Beställ allt ni behöver för att erbjuda alkoholfria alternativ via oss på unBooze. Vi har flera tjänster som kan förenkla för er.

Tänk på att det kan finnas begränsningar för servering av alkohol i hyrda lokaler och då är det perfekt att erbjuda förstklassiga alkoholfria alternativ.

Att få ihop allt inför en fest, oavsett storlek, kräver planering och struktur. Allt som kan förenkla den processen är ofta välkommet och när det kommer till mat och dryck finns det ett antal knep som får allt att flyta lite lättare.

En viktig del är självklart dryck och att inkludera personer som inte dricker alkohol. Köp och erbjud goda alternativ till mingel och mat, så behöver de inte dricka vatten eller läsk hela kvällen.

Hos oss på unBooze kan du enkelt få tag i all dryck som inte innehåller alkohol på ett ställe, Sveriges alkoholfria “Systembolag”. Varför kontakta flera olika leverantörer eller springa i butiker? Gör det enkelt för er och få det hemlevererat, direkt till festens lokaler. Skönt att hålla sig undan affärer och långa köer – när ni istället kan beställa online via unBooze och få det levererat.

Det enklaste är att titta på vårt utbud via www.unbooze.se, under Butik, kontakta oss för en förfrågan och få en offert. Det sparar er både tid och energi så att ni kan fokusera på resten av festplaneringen. Vi hjälper också gärna till med råd inför val av alkoholfri dryck till era event.

Skicka en förfrågan så hjälper vi er att sy ihop ett paket!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *