Unik tillgång till “Moneybag by Gene Simmons” hos unBooze

I samarbete med kollega i branschen sodanation.se så kan vi nu erbjuda privatkunder att få tag på Cola, Root Beer, Ginger Ale och Cream Soda från Moneybag by Gene Simmons via vår webbshop unBooze.se 😎

Vi bor ju dessutom granne med vår härliga Sweden Rock festival, så valet var givet när vi kunde ta in Moneybag Cola by Gene Simmons.

Säkra ditt exklusiva exemplar!

Moneybag by Gene Simmons

KISS-grundaren Gene Simmons har lanserat en premium soda, MoneyBag Soda, i samarbete med Rock Steady Sodas Inc. Linjen är gjord helt med naturliga smaker och färger, sötad med 100% rent rörsocker och förpackade i miljövänliga glasflaskor.

MoneyBag Sodas är förpackade i glasflaskor med detaljerade målade etiketter och finns i 4-pack i vintagestil med anpassade kronor. Dessa går att köpa styckvis, men för att få lådan i vintagestil krävs köp av 4 st.

Vilka är Soda Nation?

Soda Nation är en fysisk butik i Stockholm,öppnade 2016 på Renstiernas gata 15. De har flera hundra sorters läsk i glasflaskor från USA, Sverige, Bermuda och listan växer varje dag. Läsken kommer från alla möjliga mikrobryggerier där man tagit fram unika smaker baserad på hemliga recept som funnits i dessa företag i generationer.

Soda Nation har valt att satsa på fysisk butik och säljer inte till privatpersoner online, där kan vi komplettera varandra och erbjuda premium soda via unBooze.se.

Besök Soda Nation

Har ni vägarna förbi, så rekommenderar vi ett fysiskt besök i den unika läskaffären.

Adressen är Renstiernas gata 15, 116 28 i Stockholm. Du hittar lättast dit genom att ta dig ner mot Folkungagatan med buss 3,2 eller 66 och gå av vid
hållplatsen Nytorgsgatan. Den ligger drygt 200 meter från butiken.

Ni som bor i närheten av Bromölla, ni vet om att ni självklart kan hämta era varor för att slippa frakt? 📦🚚

Skicka gärna tips på produkter som ni önskar få tillgång till via unBooze.se, använd vårt kontaktformulär HÄR.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *