Tiden går fort när man har roligt – unBooze fyller 1 år!

För ett år sedan satt vi och jobbade varje ledig timme på dygnet, byggde hemsida, integrationer, knöt kontakter, byggde nätverk och fick tag i fantastiska produkter som vi skulle kunna erbjuda via vår onlinebutik www.unBooze.se. Vi lyckades nå vår deadline och vi kunde öppna enligt planerat!

Idén fick vi sommaren 2020 när vi hade “hemester”, då var det dags, vi startar ett nytt bolag med fokus på alkoholfria alternativ i vardagen. Nu hjälper vi till att underlätta ett hälsomedvetet val.

Vår drivkraft ligger i att kunna hjälpa till med att välja en hälsosammare vardag i takt med att många utvecklar en större medvetenhet, där fokus ligger på att välja trygga alternativ för kroppen. Genom att erbjuda ett stort sortiment dygnet runt, med enkel och snabb leverans samt trygga betalningsalternativ hoppas vi att fler kan finna glädjen till ett nyttigare alternativ.

Att avnjuta en god gin & tonic, en whisky eller ett glas vin är inte alltid en självklarhet för alla, men möjligheten finns där med suveräna alkoholfria alternativ som smakar gott. Vi vill tillsammans med flera producenter på marknaden möjliggöra ett stort utbud av goda och trygga alternativ för exempelvis bilföraren, den gravida eller helt enkelt den som önskar bra alternativ eller vill avstå alkohol helt.

På detta året har vi skeppat iväg 23 000 flaskor till kunder i Sverige, Finland, Danmark och Benelux-länderna. Det finns ett intresse i alla kategorier och det är relativt jämnt fördelat. Nyfikenheten på den alkoholfria spriten är tydlig, att vi har ett utbud på över 200 tonics och mixers lockar även många kunder. Den alkoholfria ölen har fått sig ett uppsving och levererar riktigt bra kvalité. För att inte tala om vinerna, det har varit ett svårt segment, framförallt det röda. Dock har vi hittat några guldkorn som våra kunder också uppskattar.

Om man har svårt att välja har vi skapat färdiga lådor och drinkpaket som passar bra både som present till sig själv eller någon man tycker om.

Vi jobbar löpande med att förändra och förbättra utbudet. Vissa produkter fasas ut och andra nyheter kommer in. Det alkoholfria utbudet är en spännande marknad som ständigt ökar.

Vi firar 1 år

Vår födelsedag vill vi fira, gärna med så många som möjligt! Vi kommer att öppna upp lagret med försäljning direkt från våra hyllor. Klassisk lagerförsäljning, inget fancy, ingen snygg inredning. Utan välkommen till vår vardag på jobbet 🙂

Vi öppnar upp den stora porten lördagen den 16/10 kl 11 och kommer att vara på plats till klockan 16.

Lagerförsäljning 16/10 2021

Under dagen kommer vi att erbjuda smakprover, tips och råd om produkterna. Kampanjer såklart och lite annat smått och gott.

Någon kontanthantering kommer inte att finnas utan betalning sker på plats antingen genom att du shoppar själv i appen och betalar med Klarna Checkout, eller att din beställning hanteras manuellt av någon av oss och då finns swish på plats.

Välkomna till Köpmangatan 12, Bromölla – Följ skyltning!

Sober October

I samband med folkhälsokampanjen Sober October som uppmanar till nyfikenhet, dricka mindre och upptäcka mer, samt att vi fyller 1 år så erbjuder vi en rabatt under oktober månad, ange koden SOBER i “kassan”

Vad är på gång?

Vi har många spännande ideér och utvecklingar på gång, allt kan inte avslöjas här 🙂 Men att erbjuda leverans till fler länder är på ingång och den efterfrågade tjänsten gällande månadsprenumeration kommer inom kort!