Nytt unikt samarbete tillsammans med svenska Incredible Cocktails!

För cirka ett år sen, med en kaffe i handen, började denna härliga trio vänner prata om att skapa produkter som skulle göra det lättare att blanda goda cocktails i hemmen och i barer. Efter månader av experiment, planering och fikamöten så har de äntligen släppt sin första produkt, Sour Mix.

Cocktails ska inte behöva vara krångligt!

Incredible Sour Mix står för sötman och syran i en cocktail och är till för dig som vill göra perfekta mojitos, margaritas, daiquiris, whisky sours, svalkande lageritas eller alkoholfria drinkar – oavsett om du är hemma eller bakom en bar!

Vilka ligger bakom Incredible Cocktails?

Trion består av tre vänner som fann varandra tidigt i sina karriärer som bartenders i Stockholm. De älskar cocktails och drivs av tanken på att göra cocktails mer lättillgängliga. Därför har de skapat Incredible Sour Mix – en otraditionell sour mix gjord på lokalt odlade äpplen, producerad i Stockholm.

Tillgängligt för alla

Vi fick äran att få frågan på unBooze om ett samarbete och genom vår plattform ger vi er kunder, barer & restauranger möjligheten att uppleva denna mångsidiga Sour Mix enkelt via vår webbshop. Detta är en cocktail mix som kan användas som bas till otaliga drinkar, bara fantasin sätter stopp!

Varför inte en uppfriskande Mojito, en smarrig Piña Colada eller en god Tom Collins? Alla kan naturligtvis blandas med alkoholfria spritalternativ som du hittar HÄR.

Inspiration

Missa inte att följa Incredible Cocktails på Instagram för inspiration och drinkrecept.